Перші кроки до української Дейзі-бібліотеки

Перші кроки до української Дейзі-бібліотеки
27 Жовтня 2014
Друкувати цю новину

daisyУнікальна можливість для херсонців (а також миколаївців, одеситів) навчитися створювати дейзі-книги і озвучити книжку для незрячої людини своїм голосом!

Запрошуємо на два семінари з ознайомлення бібліотекарів публічних бібліотек, освітян, громадських активістів з міжнародним форматом сучасної електронної книги для читача з обмеженнями зору (переваги формату, технічне і програмне забезпечення для виготовлення дейзі-книг, напрацювання щодо створення першої української дейзі-бібліотеки).

Досягнення у сфері адаптації мультиплікаційних та художніх фільмів для незрячих глядачів.

Модератори семінару: представники Львівсього обласного осередку Всеукраїнської ГО “Українська спілка осіб з інвалідністю – УСІ”, академія “Svefi” (Швеція).

Програмою семінару передбачено роботу з двома групами слухачів чисельністю 50-70 осіб кожна за наступним графіком:

27 жовтня, в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара (вул. Дніпропетровська, 2, м. Херсон) перша група – з 10.00 до 13.00, друга група – з 14.00 до 17.00.

Семінари відбуваються відповідно до наказу Міністерства культури України від 06.06.2014 №439 “Про культурно – мистецькі проєкти під загальною назвою “Взаєморозуміння”

ВГОІ “Велід”

  Категорія: