До уваги! Пенсіонери – ВПО мають пройти ідентифікацію

До уваги! Пенсіонери – ВПО мають пройти ідентифікацію
28 Лютого 2024
Друкувати цю новину

До 31 березня 2024 року усі пенсіонери-переселенці, які стали ВПО до 24 лютого 2022 року, мають пройти ідентифікацію. Це допоможе державі упевнитися, що виплату отримує саме та людина, якій її призначено.

Один зі способів ідентифікації – за допомогою відеозв’язку. Заявку на проходження підтвердження особи потрібно подати до 15 березня, щоби працівники Пенсійного фонду України (ПФУ) встигли її опрацювати.

У відео розповідаємо, у який спосіб це можна зробити.

Водночас нагадуємо, що крім відеозв’язку, ідентифікацію можливо пройти: у будь-якому відділенні Ощадбанку чи сервісному центрі ПФУ; в особистому електронному кабінеті на вебпорталі електронних послуг ПФУ (https://portal.pfu.gov.ua/); у закордонній дипломатичній установі України із подальшим відправленням пакета документів поштою чи онлайн.

********

Інформація розміщена в рамках реалізації міжнародного проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я (SRSHS)», який реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України під керівництвом Momentum Wheels for Humanity (Momentum).

Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity. Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів.