Запрошуємо на третій вебінар з циклу : «Досвід інклюзивного відновлення Японії після стихійних лих»

Запрошуємо на третій вебінар з циклу : «Досвід інклюзивного відновлення Японії після стихійних лих»
6 Жовтня 2023
Друкувати цю новину

18 жовтня 2023-го року о 10:30 год за київським часом, Національна Асамблея людей з інвалідністю України спільно з Японським форумом інвалідності розпочне третій зум із циклу вебінарів: «Досвід інклюзивного відновлення Японії після стихійних лих», тому ми запрошуємо усіх охочих!

Темою зуму буде: «Тривалі наслідки існуючої нерівності та змін соціального середовища для відновлення життя. Результати досліджень, проведених після землетрусу в Кобе 1995 року і Великого східно-японського землетрусу 2011 року».

Спікером виступить Шігео ТАТСУКІ, Ph.D. (Торонто), професор соціології, кафедра соціології, Університет Дошиша, Кіото, Японія.

Татсукі отримав нагороду губернатора Хіого за видатні заслуги (відновлення після землетрусу в Кобе) у 2005 році, нагороду Міжнародної соціологічної асоціації (RC-39, соціологія катастроф) Чарльза Е. Фріца за кар’єрні досягнення в галузі соціальних наук у сфері катастроф у 2018 році та Подяку від Державного міністерства з питань ліквідації наслідків стихійних лих за його внесок у всеохоплююче зменшення ризику стихійних лих у 2020 році.

Під час вебінару буде представлено огляд результатів тривалих досліджень, які охоплюють 10-річний період після Великого землетрусу Ханшин-Авадзі (землетрусу в Кобе) 1995 року та Великого східно-японського землетрусу відповідно. Ключові тези огляду показують, що існуючі проблеми вразливості/нерівності в поєднанні зі змінами соціального середовища після стихійного лиха тривалий час впливають на суб’єктивні та об’єктивні заходи індивідуального і колективного відновлення.

Якщо Вам стало цікаво, то запрошуємо приєднатися за цим посиланням: https://spf-or-jp.zoom.us/j/93631658660?pwd=TWV4R2p6Z1JVTTlkeXRrM0Z5YnJUQT09

 

  Категорія: