Робоча нарада за участі керівників громадських організацій осіб з інвалідністю щодо стану питань соціального захисту осіб з інвалідністю в Житомирській області

Робоча нарада за участі керівників громадських організацій осіб з інвалідністю щодо стану питань соціального захисту осіб з інвалідністю в Житомирській області
4 Липня 2022
Друкувати цю новину

30 червня 2022 року відбулась робоча нарада за участі керівників громадських організацій осіб з інвалідністю щодо стану питань соціального захисту осіб з інвалідністю в Житомирській області.

У нараді взяли участь заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, директор Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА Олега Грищук, представник офісу Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

Керівники та лідери громадських організацій осіб з інвалідністю області говори про виплату допомоги внутрішньо переміщеним особам, про санаторно – курортне оздоровлення осіб з інвалідністю, питання влаштування в інтернатні заклади людей похилого віку, осіб з інвалідністю та внутрішньо – переміщених осіб.

Було підняте питання оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Учасники наради мали можливість поставити запитання фахівцям і отримати вичерпну відповідь.

Взяти участь у нараді могли усі бажаючи, посилання на участь у нараді було анонсовано у мережі ФБ.

Захід проведено Житомирською обласною громадською організацією людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.» в рамках проєкту “Криза в Україні: реагування та відновлення з урахуванням інвалідності”, який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму осіб з інвалідністю.

#НАІУ #EDF #CBMGlobal #допомога #Переможемо #СТОЇМО #Не_словами_а_справами #війна_росії_проти_УКРАЇНИ

  Категорія: