Боротьба з онкологією стосується кожного. У Вінниці пройшли інформаційно просвітницькі заходи

Боротьба з онкологією стосується кожного. У Вінниці пройшли інформаційно просвітницькі заходи
30 Вересня 2021
Друкувати цю новину

27 вересня 2021 року у Вінниці ВГООВ “Разом проти раку”  спільно з ГО “Воскресіння” провели інформаційно просвітницькі заходи: “Школа здоров’я” та “Школа пацієнтів” в рамках реалізації проєкту “Боротьба з онкологією стосується кожного” за підтримки Фонду соціального захисту людей з інвалідністю.

У заходах прийняли участь студенти медичного училища, пацієнти та родичі пацієнтів.

Організатори вдячні лікарям: доценту кафедри онкології  Дороненко В.Г; доценту, кандилату медичних наук, акушер-гінеколоуг Дністрянській А.П,  психотерапевту, практикуючому психологу Немаш Л.І,  які активно долучилися до заходу і надзвичайно докладно розповіли про медоди самообстеження молочних залоз, про прфілактику, ознаки захворювання, до якого лікаря необхідно звертатися, для наглядності був продемонстрован відеоролик по самообстеженню.

Між учасниками та учасницями відбулося жваве спілкування. Лікарі відповідали на питання жінок стосовно лікування, реабілітації, протезування. Психологиня надала поради жінкам, як покращити свій емоційний стан і продовжувати жити активним життям.

Не дивлячись на тяжкі випробування, життя продовжується, у нас не має іншого часу, крім сьогодні і зараз, тож радіймо життю.

Джерело

  Категорія: