«Соціально-творча майстерня та денний догляд для людей з інвалідністю»

«Соціально-творча майстерня та денний догляд для людей з інвалідністю»
16 Березня 2021
Друкувати цю новину

11 березня 2021 року стартувала реалізація проєкту-переможця Бюджету участі Луцької міської територіальної громади у 2020 році громадської організації «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» «Соціально-творча майстерня та денний догляд для людей з інвалідністю».

У межах реалізації проєкту передбачено надання послуг з денного догляду, арт-терапії та праце терапії для людей з інвалідністю та зайнятість в інклюзивній творчій майстерні. Ці послуги будуть сприяти покращенню якості життя, емоційного стану, підвищенню соціалізації, подоланню ізоляції, створення адаптованого середовища для спілкування та розвитку людей з інвалідністю.

Реалізація проєкту триватиме упродовж березня – листопада 2021 року. Бюджет проєкту становить 249800 грн.

Координацію реалізації вказаного проєкту здійснює управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Місце проведення: м.Луцьк, вул.Шопена,18, громадська організація «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку».

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Джерело https://www.lutskrada.gov.ua/publications/startuie-realizatsiia-proiektu-sotsialno-tvorcha-maisternia-ta-dennyi-dohliad-dlia-liudei-z-invalidnistiu

  Категорія: