АНОНС! Запрошуємо до обговорення законопроєкту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю” (реєстр.№ 3780)

АНОНС! Запрошуємо до обговорення законопроєкту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю” (реєстр.№ 3780)
26 Листопада 2020
Друкувати цю новину

27 листопада 2020 року о 15:00 відбудеться онлайн обговорення в рамках  підготовки  Верховною Радою України до другого читання законопроєкту “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю” (реєстр.№ 3780).

Метою прийняття проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю» є виконання завдання, визначене абзацом дев’ятим пункту 7 статті 2 Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Указу Президента України від  12 лютого 2016 р. № 553 «Про заходи, спрямовані на забезпечення додержання прав осіб з інвалідністю», схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 18 січня 2017 р. (протокол № 4).

Прийняття запропонованих проєктом акта змін дозволить встановити порядок забезпечення осіб з інвалідністю пристосованим до їх потреб житлом, зокрема шляхом заміни займаних житлових приміщень, що сприятиме додержанню та реалізації прав осіб з інвалідністю.

5 листопада 2020 року Верховною Радою України законопроект прийнято в першому читанні. Комітет ВРУ  з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів готує законопроект до другого читання. Народними депутатами України внесені пропозиції та поправки  до проекту, які будуть представлені під час обговорення.

Запрошуємо зацікавлених осіб та представників громадських організацій осіб з інвалідністю!

Посилання на захід:

https://zoom.us/meeting/register/tJAsfuuuqz0iHdX5s9dKO9wn9mNwrUwYtebQ

Захід передбачає реєстрацію на платформі ZOOM. Прохання, врахувати цей час при переході за посиланням для участі в онлайн вебінарі.

Після реєстрації ви отримаєте на зазначену Вами електронну пошту лист із підтвердженням про реєстрацію, а також інформацію щодо входу на захід.

Сесія відбудеться в рамках проєкту «Участь в процесах прийняття рішень: НІЧОГО ДЛЯ НАС БЕЗ НАС», що фінансується за рахунок коштів Державного бюджету України.

  Категорія: