Участь у дитячому фестивалі

22 Липня 2014
Друкувати цю новину

Участь у дитячому фестиваліУ м. Хмельницькому відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль творчості дітей з обмеженими можливостями «Сяйво дитинства», де брали участь діти з різними вадами з усіх куточків України.

Івано-Франківську область представляли учасники від обласної асоціації осіб з інвалідністю ВОІ СОІУ на чолі з головою організації Гринів Ганною Василівною в різних номінаціях:

  • Сестри Барбанові Тетяна та Юлія з м. Івано-Франківська у вокальному жанрі музичного мистецтва;
  • Тимура Надійка з Шваюк Рудольфом з м. Івано-Франківська у хореографічному мистецтві в танцях на візочку;
  • Кенюк Марійка з с. Підгіря Богородчанського р-ну в інструментальному виконанні – грі на скрипці, та вокальному жанрі;
  • Савчин Марійка з с. Старі Богородчани Богородчанського р-ну у хореографічному жінрі – танці на візочку;
  • Волярчук Христина з с.Пістинь Косівського р-ну у вокальному жанрі;
  • Гайовий Максим – у літературному мистецтві з поезією;
  • Деренюк Вікторія з м. Бурштина у вокальному мистецтві та декоративно-прикладному мистецтві (бісероплетіння);
  • Панько Богдан – с. Рожнів Косівського р-ну у літературному мистецтві (поезія) та декоративно-прикладному мистецтві ( картини з насіння);
  • Досюк Ярослав з с.Уторопи Косівського р-ну у декоративно-прикладному мистецтві (з вишитими картинами бісером, стрічками, хрестиком);
  • Рибарук Ігор з с. Рибне Косівського р-ну у декоративно-прикладному мистецтві (картини –олівцем);
  • Дидів Михайло з с.Вербовець у декоративно-прикладному мистецтві (картини олівцем).

Команду з Івано-Франкіщини відзначили, як одну з найкращих і найсильніших . Учасники нагороджені Дипломами лауреата Всеукраїнського фестивалю творчості дітей з обмеженими можливостями та подарунками.

Крім того дітки брали активну участь у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва.

А дякуючи організаторам фестивалю всі присутні мали можливість відвідати екскурсійний тур до Меджибузької фортеці та Свято – Преображенського Головчинецького жіночого монастиря. Дали благодійний концерт для вихованців Меджибізького спеціалізованого будинку-інтернату. Також для діток – учасників була організована святково-розважальна програма з казковими героями.

Дні проведені у Хмельницькому були справжнім святом і принесли велике задоволення дітям. Вони отримали багато корисного і приємного спілкування з новими друзями, продемонстрували свої творчі здібності, набули корисних навичок для подальшої творчості і мали чудові умови для змістовного відпочинку та оздоровлення.

Обласною державною адміністрацією делегацією з Івано-Франківська був безкоштовно виділений комфортабельний автобус, який доставив учасників у місто Хмельницький, де відбувався цей чудовий захід.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю

  Новина має такі "мітки":
  Категорія: