НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів

НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів
18 Квітня 2019
Друкувати цю новину

На опрацьовування до Національної Асамблеї людей з інвалідністю України надійшли нормативно-правові документи від відповідних органів виконавчої влади. Після здійснення експертизи та обговорення з громадськими організаціями НАІУ погоджує їх без зауважень.

  1. Відповідно до листа Міністерства юстиції України – Проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”
  2. Відповідно до листа Міністерства Енергетики та вугільної промисловості України – Проєкт наказу “Про затвердження Методики оцінювання роботи із забезпечення прав осіб з інвалідністю в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, на підприємствах, в установах організаціях та об’єднаннях, що належать до сфери його управління, у господарських товариствах щодо яких Міністерство енергетики та вугільної промисловості України здійснює управління корпоративними правами держави, та у Державній інспекції енергетичного нагляду України”
  3. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України – Проєкт наказу Міністерства соціальної політики України і Пенсійного фонду України від 10.01.2007 №4 “Про внесення змін до наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 10 січня 2007 року №4”
  Категорія: