The National Assembly of People with Disabilities continue its work

We would like to express our heartfelt gratitude to all for your support and donations – international organizations and individuals.

 

У Тернополі очікують декілька десятків учасників «Ігор Героїв» з різних областей України

У Тернополі очікують декілька десятків учасників «Ігор Героїв» з різних областей України
8 Лютого 2018
Друкувати цю новину

У Тернополі очікують декілька десятків учасників «Ігор Героїв» з різних областей України. Вже 10-го лютого в торговельно-розважальному центрі «Подоляни» тернополяни зможуть завітати на всеукраїнські аматорські спортивні змагання з кросфіту «Ігри Героїв», участь у яких візьме щонайменше 25 спортсменів з різних областей України.

За першість у турнірі змагатимуться люди з інвалідністю, серед них – учасники АТО, які отримали поранення під час виконання своїх обов’язків, пише “Місто”.

Як розповів один із організаторів «Ігор Героїв» у Тернополі Андрій Гуменний, змагання проводитимуться одним етапом впродовж суботи 10 лютого з 10 – до 18 години. Того ж самого дня будуть оголошені й переможці турніру.

– «Ігри героїв» мотивують усіх людей, які проходять складні моменти в житті, а не лише тих, які отримали травми. Загалом на ці змагання до Тернополя приїде близько 15-25 осіб з інвалідністю. Подібні змагання уже відбувались у багатьох містах України. Також наприкінці 2017 року відбувались міжнародні змагання в Києві, – зазначив Андрій Гуменний.

Як зазначив Андрій Гуменний, учасники «Ігор Героїв» не погоджуються із словосполученням «люди з обмеженими можливостями» й показують, що незалежно від життєвих обставин людина може залишатись незламною та досягати нових вершин.

До слова, учасники виборюватимуть призові місця у трьох категоріях:

І – атлети на візках;

ІІ – атлети з протезом нижніх кінцівок;

ІІІ – атлети з ампутацією верхніх кінцівок.

www.0352.ua

  Категорія:
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial