Громадське радіо – найкраще місце для роботи

Громадське радіо – найкраще місце для роботи
17 Лютого 2017
Друкувати цю новину

Громадське радіо - найкраще місце для роботиГромадське радіо потрапило до топ українських компаній, які не дискримінують на робочому місці та визнано найращим місцем для роботи за версією Українського індексу корпоративної рівності

​Індекс – це національне дослідження корпоративної політики, правил та практики українського бізнесу щодо заборони дискримінації на робочому місці та підримки рівності і розмаїття.

Автори дослідження сконцентрувалися на пошуці кращих прикладів з українського бізнес-середовища, аби виявити, наскільки компанії готові захищати своїх працівників від дискримінації за такими ознаками, як стать, інвалідність, сексуальна орієнтація та ґендерна ідентичність.

В 2016 році до Індексу приєдналося більше 100 компаній, серед яких такі відомі компанії як EY Ukraine, LUSH Ukraine, Данон, а також Громадське радіо.

Український індекс корпоративної рівності ініційований ВБО «Точки опори», та виконується у партнерстві з Жіночим консорціумом України та Національною асамблеєю осіб з інвалідністю за підтримки Коаліції з протидії дискримінації та Міжнародного Фонду «Відродження».

Громадське радіо

  Категорія: