“Сузір’я” відчуває підтримку відділення Фонду

23 Квітня 2014
Друкувати цю новину

“Сузір’я” відчуває підтримку відділення ФондуГлухота – не перешкода для щасливого, насиченого позитивом життя, спілкування з оточуючими. Це вкотре продемонстрував колектив народного самодіяльного театру естради “Сузір’я”, що діє на базі Будинку культури Чернігівської обласної організації УТОГ.

Один раз на три роки в ЧОГО УТОГ проходить творчий звіт театру естради на підтвердження почесного звання “Народний”. А отже не випадково цей звіт проходить весною. Адже краса зелені народжує красу творчості. Дуже приємно, що більшість учасників – це молодь, наше майбутнє. І що проведення такого, творчого Звіту активізує творчі здібності молоді, сприяє популяризації української народної та естрадної пісні, хореографії.

Колектив обдарованих людей з вадами слуху подарував усім присутнім, серед яких були працівники відділення Фонду, пісні у жестовому виконанні, запалював серця циганськими танцями, зачаровував погляди східними елементами і, звісно ж, не забували жартувати.

Цей звітний концерт став ще однією яскравою подією у їхньому житті, подарував незабутні враження від спілкування з світом чаруючого мистецтва рідної України.

Після довгого обговорення журі винесло свій вердикт: колектив “Сузір’я” заслужено підтвердив звання “Народного”!

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю України

  Новина має такі "мітки":
  Категорія: