Українські стрілки-паралімпійці успішно стартували на чемпіонаті світу

Українські стрілки-паралімпійці успішно стартували на чемпіонаті світу
18 Березня 2016
Друкувати цю новину

Українські стрілки-паралімпійці успішно стартували на чемпіонаті світуПотужно розпочали українські паралімпійці з ураженням опорно-рухового апарату змагання кубку світу з кульової стрільби, що з 12 по 19 березня 2016 року проходить в місті Бангкок, Таїланд. За перших два дні змагань у доробку національної паралімпійської збірної команди України з кульової стрільби 4 високі нагороди: 3 золоті та 1 срібна медалі.

У перший день змагань Денисюк Олексій завоював золото у вправі зі стрільби з малокаліберного пістолету на 25 м (Р3), а Ковальчук Василь здобув срібло у вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки стоячи на 10 м (R4).

Свою «золоту» естафету Денисюк Олексій продовжив і наступного дня змагань, виборовши звання чемпіона у вправі зі стрільби з пневматичного пістолета на 10 м (Р1). Його підтримав колега по стрілецькому «цеху» Дорошенко Андрій золотою нагородою у вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки стоячи на 10 метрів (R1).

Загалом, у змаганнях кубку світу з кульової стрільби беруть участь 103 спортсменів з 30 країн світу. Україна представлена 6 спортсменами-паралімпійцями.

Змагання триватимуть до 18 березня включно. Побажаймо нашим українським стрілкам вдалих прицільних пострілів!

Прес-служба НКСІУ

  Категорія: