Семінар для осіб з інвалідністю

Семінар для осіб з інвалідністю
10 Березня 2016
Друкувати цю новину

Семінар для осіб з інвалідністюУ Маневицькому районному центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар за участю безробітних, які мають інвалідність.

Мета заходу – підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає Державна служба зайнятості.

Спеціаліст центру зайнятості ознайомив присутніх із спектром соціальних послуг, які надає клієнтам служба зайнятості, та можливостями працевлаштування в сучасних умовах. Головним акцентом при вирішенні питань працевлаштування осіб, які потребують додаткових соціальних гарантій, на сьогодні є підвищення їх конкурентоздатності на ринку праці.

Учасники заходу розглянули питання щодо психологічних особливостей осіб з інвалідністю та прийнятної для них роботи, організації професійного навчання, самозайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Леонтій Довжик ознайомив присутніх з Положенням про порядок бронювання на підприємствах, в організаціях і установах робочих місць для працевлаштування громадян зазначеної категорії та актуальними вакансіями району.

Інвалід – це не вирок, люди цієї категорії можуть бути і стають повноцінними та високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, політиками, економістами, соціально активними і життєрадісними людьми, які здатні надихати багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

В результаті зустрічі одна особа направлена на роботу до Маневицького центру поштового зв’язку Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Волинський ОЦЗ

  Категорія: