В Одесі успішно реалізується міська програма «Рівність»

В Одесі успішно реалізується міська програма «Рівність»
26 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

В Одесі успішно реалізується міська програма «Рівність», одна з цілей якої – створення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів соціального, громадського та житлового призначення.

Так, протягом 2015 року на замовлення управління капітального будівництва Одеської міської ради були зроблені ремонти в приміщеннях, у яких департаментом праці та соціальної політики міськради ведеться прийом громадян, які потребують соціального захисту, встановлено та відремонтовано пандуси. Зокрема, ремонт був проведений у будівлях, розташованих по вул. Філатова, 2-а, вул. Толстого, 7, вул. Ясна, 6 та вул. Академіка Філатова, 27/1.

У приміщеннях, розташованих по вул. Генерала Петрова, 8, проводиться капітальний ремонт, упорядковується територія, облаштовано пандус. Також виконано капітальний ремонт приміщень громадської організації «Одеське міське товариство осіб з інвалідністю» по вул. Болгарській, 41, де також встановлено і облаштовано пандус для осіб з особливими потребами.

Наразі ведеться реконструкція житлового будинку, розташованого по вул. Маршала Жукова, 32, де виконується встановлення підйомного пристрою для безперешкодного доступу осіб з особливими потребами. Завершення робіт планується до кінця поточного місяця. Завершується реконструкція житлового будинку, розташованого по вул. Балківській, 35. Проєктом передбачено влаштування пандуса для осіб з особливими потребами.

Ремонтні роботи проводяться за рахунок міського бюджету.

Контролює хід виконання цього виду робіт віце-мер В’ячеслав Шандрик.

Офіційний сайт міста Одеса + Фото

  Категорія: