9-10 вересня 2015 р. відбудеться інформаційний семінар «Забезпечення доступу осіб з інвалідністю до виборчих та політичних процесів в Україні»

9-10 вересня 2015 р. відбудеться інформаційний семінар «Забезпечення доступу осіб з інвалідністю до виборчих та політичних процесів в Україні»
5 Вересня 2015
Друкувати цю новину

Національна Асамблея осіб з інвалідністю України спільно із Запорізьким обласним конгресом осіб з інвалідністю проводять 9-10 вересня 2015 р. в м. Запоріжжя обласний інформаційний семінар «Забезпечення доступу осіб з інвалідністю до виборчих та політичних процесів в Україні».

Захід відбудеться в рамках Всеукраїнської програми НАІУ «Сприяння розвитку громадського руху молоді з обмеженими фізичними можливостями в Україні».

Під час заходу будуть розглянуті наступні теми:

  1. Реалізація заходів державної програми на виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю  в області;
  2. Представлення практики щодо виконання Конвенції  ООН про права осіб з інвалідністю – ст. 29 « Участь у політичному та суспільному житті»;
  3. Умови та наявні барєри для виконання прав осіб з інвалідністю на участь у виборчих та політичних процесах в Україні, за результатами проведеного оцінювання в 2015 році;
  4. Соціальне життя осіб з інвалідністю в інтернат них установах соціального захисту області;
  5. Політична структура Запорізької області і України: історія і сучасний стан;
  6. Виборчі права людей із особливими потребами за національним та міжнародним правом;
  7. Перспективи забезпечення прав людей з особливими потребами у виборчому процесі.
  Категорія: