Семінар для роботодавців

Семінар для роботодавців
19 Травня 2015
Друкувати цю новину

seminar12 травня 2015 року в приміщені Ленінського районного центру зайнятості м. Вінниці для представників фізичних осіб – підприємців відбувся семінар на тему: «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам (у тому числі, людини з інвалідністюм)». На семінарі було 14 представників фізичних осіб – підприємців.

На семінар була запрошена представник Вінницької Об’єднаної Державної Податкової Інспекції головний державний інспектор відділу комунікацій, яка висвітлила актуальні питання для представників роботодавців.

Ірина Лемішко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями,  розглянула питання співпраці служби зайнятості та роботодавців з метою забезпечення гарантій зайнятості людей з інвалідністю в напрямку їх працевлаштування та укомплектування нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування осіб з інвалідністю.

Аліна Томашук та Людмила Палій, провідні фахівці з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями, розкрили питання компенсації єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове  державне  соціальне страхування, як стимул  для   роботодавців та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, практичні аспекти організації робіт тимчасового характеру, подання звітності роботодавцями до центру зайнятості.

Вінницький РЦЗ

  Категорія: