Засідання круглого столу в Одесі

Засідання круглого столу в Одесі
14 Травня 2015
Друкувати цю новину

PictureКруглий стіл проводився за ініціативи Одеського обласного відділення Фонду та Одеського обласного центру зайнятості. У заході брав участь директор Одеського обласного відділення Фонду Кольцов В.М, фахівці центру зайнятості та представники 30 роботодавців області.

Висвітлювались питання щодо дотримання Пенсійного законодавства, а це – офіційна легальна зайнятість, виплата гідної заробітної плати, що забезпечить кожній найманій особі гідне пенсійне забезпечення. Також розглянули питання  пріоритету у діяльності: підвищення рівня зайнятості населення шляхом легалізації зайнятості, працевлаштування соціально вразливих категорій громадян, участі безробітних у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Підсумовуючи результати круглого столу директор Одеського обласного відділення ФСЗІ Кольцов В.М порадив роботодавцям скласти графіки подачі звітності до Фондів, оскільки передбачена адміністративна відповідальність за її неподання. Всі учасники зібрання отримали комплекти роздаткового матеріалу та вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю

  Категорія: