Запрошуємо Вас взяти участь в навчальному марафоні та виграти безкоштовний вікенд для всієї сім’ї

Запрошуємо Вас взяти участь в навчальному марафоні та виграти безкоштовний вікенд для всієї сім’ї
7 Вересня 2021
Друкувати цю новину

Шановні добродії та добродійки!

Запрошуємо Вас взяти участь в навчальному марафоні та виграти безкоштовний вікенд для всієї сім’ї.

Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» (член НАІУ), висловлює Вам свою повагу та щиро запрошує Вас взяти участь в 4-ох підготовчих тренінгах «Разом живемо, разом долаємо пандемію, разом відпочиваємо» та 2- ох вебінарах «Що таке інклюзивність в умовах пандемії для людей з інвалідністю».

Якщо ваша родина опікується дитиною чи молодою особою з інвалідністю, і витримає навчальний марафон та не зійдете з дистанції, то Ви забезпечите своїй родині ІНКЛЮЗИВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ТРИДЕННИЙ ВІКЕНД в «етно» хаті в селі Дорожне, на безкоштовній основі.

Заходи проходять в рамках грантового проекту «Інклюзивний навчальний віке́нд для людей з інвалідністю та їх родин», який впроваджує Асоціація «Відкриті серця», спільно з КЗ «Вінницький обласний центр соціально- психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», за фінансової підтримки програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього».

Ми це робимо, щоб покращити психо-соціальне та фізичне здоров’я людей з інвалідністю та їх сімей в період пандемії. Думаємо що це нам вдасться під час навчального марафону та 8 інклюзивних, сімейних, навчальних вікендів. Заходи проекту сприятимуть запобіганню вигоранню, налагодженню нових каналів комунікацій, перезавантаженню сімейних стосунків.

Під час навчального марафону будуть проведенні 4-и тренінги, 2-а вебінари для 35 сімей осіб з інвалідністю на створеній онлайн- інформаційній платформі. Серед активних учасників на конкурсній основі, за результатами участі в тренінгах та вебінарах, буде відібрано 16 сімей- учасників вікендів. Під час 8-ми інклюзивних навчальних віке́ндів будуть проводитись комукаційно- психологічні тренінги для батьків, комунікаційні, арт-терапевтичні майстер-класами для дітей та молоді з інвалідністю, а також сімейні майстер- класи випічки хліба в печі, приготування національних страв. Досвід проекту та успішні історії учасників будуть викладені в Альбомі успішних історій.

План навчального марафону (початок о18.00 на ZOOM платформі).

Підготовчі тренінги «Разом живемо, разом долаємо пандемію, разом відпочиваємо».

  • 8.09.2021 «Розмови з дітьми про «НЕЗРУЧНЕ»
  • 9.09.2021 « Як уберегти наших дітей від насилля»
  • 10.09.2021 «Вчимося жити в умовах карантину»
  • 13.09.2021 «Роль прив’язаності в розвитку дитини»
  • Вебінари «Що таке інклюзивність в умовах пандемії для людей з інвалідністю»
  • 14.09.2021 «Поговоримо про майбутнє НАС І НАШИХ дітей»
  • 15.09.2021 «ІНКЛЮЗІЯ в наших родинах»

Асоціація Відкриті серця приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Інклюзивний навчальний вікенд для людей з інвалідністю та їх родин
Подключитися до конференції Zoom за посиланням
  Категорія: