Участь у засіданні колегії

Участь у засіданні колегії
3 Лютого 2015
Друкувати цю новину

Picture29 січня 2015р. відбулася розширена колегія Департаменту соціальної політики Вінницької облдержадміністрації,  на якій підсумували роботу галузі та окреслили завдання на 2015 рік.

Під час засідання колегії були підбиті підсумки роботи соціальної сфери за 2014 рік, та наголошувалось на  соціальному захисті ветеранів війни та осіб з інвалідністю.

Зокрема на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, твердого палива, з послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг і компенсацій з Держбюджету в 2014 році спрямовано 256,8 млн. грн. З початку 2014 року 879 ветеранів війни та осіб з інвалідністю були забезпечені санаторно-курортним лікуванням. В санаторіях Міністерства соціальної політики України оздоровлено 464 ветерана війни та осіб з інвалідністю, в спеціалізованих спинальних санаторіях – 25 осіб з інвалідністю та 390 осіб з інвалідністю в інших санаторіях. Також 88 ветерана війни оздоровлені в місцевих санаторіях за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам.

Підсумовуючи роботу колегії було підкреслено, що перед працівниками соціальної сфери поставлені відповідальні завдання – забезпечувати підтримку і соціальний захист найбільш вразливих категорій населення, індивідуально підходячи до потреб кожної людини. Директор Вінницького обласного відділення Фонду запропонував налаштовуватись на плідну співпрацю з питань організації санаторно-курортного лікування та забезпечення технічними засобами реабілітації людей із особливими потребами.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю

  Категорія: