Діти, особливо з обмеженими можливостями, повинні отримувати позитивні емоції і чим більше їх буде, тим краще,

Діти, особливо з обмеженими можливостями, повинні отримувати позитивні емоції і чим більше їх буде, тим краще,
25 Грудня 2014
Друкувати цю новину

– зазначила заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук, вітаючи дітей-осіб з інвалідністю, онкохворих та дітей, чиї батьки перебувають у зоні АТО, з Днем Святого Миколая

1812140401

Цього року обласна влада вирішила не відмічати з великим розмахом Різдвяні та Новорічні свята. Але діти, які потребують підвищеної уваги і допомоги, не залишаться без привітань та подарунків. Зокрема, це діти, батьки яких загинули або були поранені в зоні АТО, і статусні діти – інваліди, сироти та хворі. – Ми будемо докладати усіх зусиль, щоб привітати цих діток, подарувати їм трішки щастя і радощів, – наголосила Віта Атаманчук.

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації відвідала Знам’янський дитячий будинок інтернат ІІІ-ІV профілю, де проживають діти з фізичними та психічними вадами, та гематологічне відділення дитячої обласної лікарні.

У Знам’янському будинку інтернаті вихованці чекали на гостей і підготували їм святковий концерт – співали, розповідали вірші, танцювали. Віта Атаманчук не залишила без уваги жодної дитини, привіталася з кожним, поцікавилася справами, водила з усіма дитячий хоровод, подарувала солодкі подарунки. Розпитавши про проблеми закладу у директора Тетяни Валько, пообіцяла допомогти із обладнанням художньої майстерні для розвитку творчих здібностей дітей-осіб з інвалідністю.

У гематологічному відділенні дитячої обласної лікарні Віта Атаманчук також привітала кожну дитину, роздала подарунки, солодкі пакунки та побажала якнайшвидшого одужання. Не залишились без привітань та подарунків і діти, батьки яких перебувають в зоні АТО. Таких в обласній лікарні сьогодні лікується троє. Вони отримали потрібні речі, фрукти та слова підтримки.

Кіровоградська ОДА + Фото

  Категорія: