Оксана Янішевська привітала з новорічними святами вихованців центру соціально-психологічної реабілітації

Оксана Янішевська привітала з новорічними святами вихованців центру соціально-психологічної реабілітації
24 Грудня 2014
Друкувати цю новину

23 грудня  заступник голови облдержадміністрації  Оксана Янішевська відвідала Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей. У цьому закладі зараз перебувають 80 вихованців віком від трьох до вісімнадцяти років. Переважно, це – діти та молодь з усієї області, яким необхідні як особливі нагляд та контроль, так і особливі увага та підтримка. Голова облдержадміністрації Вадим Меріков входить до складу  опікунської ради центру. Він  вже не один рік поспіль надавав підтримку цьому закладу.

image

Оксана Янішевська на власні очі переконалася, що тут створені усі умови, аби була надана необхідна психологічна допомога. Окрім цього усім, для кого, цей центр став другою домівкою, створені належні умовами проживання. Також діти та молодь не мають обмежень щодо залучення до навчального процесу – у центрі сучасний комп’ютерний клас, також вихованці можуть вільно виявляти свої творчі та спортивні здібності.

Останнім часом вихованці закладу активно готуються до новорічних свят. Сьогодні для почесних гостей вони підготували яскраву розважальну програму, яка завершилась спільним хороводом навколо ялинки.

Оксана Янішевська щиро привітала вихованців із наступаючими новорічними святами. Вона побажала усім міцного здоров’я та успіхів у навчанні. «Ви маєте подякувати колективу, який створює для вас усі необхідні умови у цьому закладі. Я бажаю вам бути завжди усміхненими та слухняними, а головне – пам’ятати, що ваші мрії обов’язково здійсняться».

Кожна дитина отримала солодкі подарунки до новорічних свят.

Миколаївська ОДА + Фото

  Категорія: