Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує осіб з обмеженими фізичними можливостями на День відкритих дверей

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує осіб з обмеженими фізичними можливостями на День відкритих дверей
2 Грудня 2014
Друкувати цю новину

logo_nenc23 грудня світ традиційно відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю, як нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу й милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.

У цей день у рамках ініційованої МОН України акції «Хвиля доброти» центр проводить День відкритих дверей для усіх охочих, а особливо для тих, чия душа розквітає від спілкування з живою природою. Завжди бажаними відвідувачами центру є діти та дорослі з особливими потребами.

Безкоштовне екскурсійне обслуговування передбачає огляд чотирьох тематичних об’єктів. Це Музей хліба, де можна відчути запашний аромат хлібних виробів та роздивитися чудові експонати, привезені до нас з усіх куточків України; це акваріумно-тераріумний комплекс з розмаїттям барв яскравих представників водної фауни і флори світу та наповнений звуками природи; це і Зимовий сад, де можна відчути дотик колючої араукарії, проходячи під її вічнозеленим гіллям, спостерігати сонячні зайчики, які пускає камелія японська своїм листям, побачити всю красу безмовного тропічного лісу; це Куточок живої природи, де гостинність папуги-какаду, який є головним у куточку, вражає не лише дітей, а й дорослих, своєю гучність та активністю.

Торкнутися теплої, м’якенької морської свинки або твердого панцира черепахи, потримати на руках пухнастого декоративного кролика – справжнє задоволення.

«Контактна педагогіка» продовжується на тваринницькій фермі під час безпосереднього спілкування звіслючком, поні, козенятами, різними видами кроликів і котиків.

Педагогічний та учнівський колектив центру запрошує осіб з обмеженими фізичними можливостями скористатися їхньою гостинністю.

Адреса центру: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, НЕНЦ. Контактні телефони: (044) 430-02-60, 430-04-91.

Урядовий портал

  Категорія: