26.11 відбудеться відкриття унікального відділення Ощадбанку, адаптованого для людей з інвалідністю

26.11 відбудеться відкриття унікального відділення Ощадбанку, адаптованого для людей з інвалідністю
25 Листопада 2014
Друкувати цю новину

Завтра, 26 листопада, офіційний спонсор Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України ПАТ “Ощадний банк України” відкриє перше в Україні та Східній Європі інклюзивне відділення банку, повністю адаптоване для людей з особливими потребами.

img_1546_800x600

26 листопада, о 8.30 за адресою вул. Велика Васильківська, 116 (ст. м. «Палац Україна») відбудеться урочисте відкриття першого в Україні та Східній Європі інклюзивного відділення банку, повністю адаптованого для людей з особливими потребами. 

У відкритті візьмуть участь члени паралімпійської збірної України, поранені бійці АТО, громадські активісти та інші. Вони першими зможуть скористатися послугами банківського відділення нового типу і оцінити його роботу.

На заході також буде присутній голова правління Ощадбанку Андрій Пишний і президент Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України Валерій Сушкевич. Відкриття відділення нового типу на вул. Велика Васильківська в м. Києві – продовження системної роботи Ощадбанку, спрямованої на повноцінну інтеграцію людей з особливими потребами в українське суспільство. Зокрема, за підтримки Ощадбанку вперше в історії України в масовому прокаті був продемонстрований фільм з використанням технології тифлоперекладу (перекладу відеоряду для незрячих людей та людей з вадами зору) – українська кінострічка «Поводир». На придбання спеціальної апаратури для оснащення шести українських кінотеатрів відповідною апаратурою було витрачено близько 700 тис. грн.

Загалом, починаючи з серпня 2014 року Ощадбанк реалізував п’ять масштабних соціальних проєктів. Було зібрано 5,2 млн. грн. для лікування та реабілітації 50 поранених бійців АТО в ході благодійного аукціону «Мистецтво, що рятує», відбудовано школу в Слов’янську (с. Семенівка) та ін.

Обов’язкова акредитація за тел.: 247-85-06, 063 705 47 98 (Влада Мазур), або e-mail: MazurVM@oschadbank.ua

Прес-служба НКСІУ

  Категорія: