Інформаційні технології допомагають людям з інвалідністю відкривати власний бізнес

Інформаційні технології допомагають людям з інвалідністю відкривати власний бізнес
3 Листопада 2014
Друкувати цю новину

Gutscheinverwaltung_Onlineshop-rahmenВ рамках реалізації проєкту «Посилення спроможності організацій осіб з інвалідністю у публічному доступі до інформації» організація 6 листопада о 10:00 проводить для людей з інвалідністю творчу майстерню зі створення та адміністрування інформаційних ресурсів.

Метою заходу є ознайомлення людей з інвалідністю з практичним досвідом використання інформаційних технологій, вирішення з їх допомогою суспільно важливих проблем та просування інтересів окремих соціальних груп.

Модератором заходу люб’язно погодився виступити голова Херсонського обласного благодійного фонду “Об’єднання” Юрій Антощук, тренер-консультант з інформаційно-комунікаційних Інтернет технологій.

На ознайомлення буде запропонована тема “Доступні Інтернет технології для розвитку власного бізнесу”. Захід проходитиме за підтримки Херсонської обласної служби зайнятості, яка прийматиме учасників заходу у власних навчальних аудиторіях, за адресою: м. Херсон, вул. Рози Люксембург, 7А, Будинок Херсонського обласного центру зайнятості, І поверх.

Інформація про проєкт«Посилення спроможності організацій осіб з інвалідністю у публічному доступі до інформації»

Проєкт покликаний допомогти представникам організацій осіб з інвалідністю навчитися використовувати інструментарій соціальних мереж для комунікації та «відкритого обговорення» проблем пов’язаних з інвалідністю, інтенсифікувати співпрацю між організаціями осіб з інвалідністю та владою, щодо обговорення проєктів законів та нормативно-правових актів уряду та місцевої влади, що мають відношення до вирішення питань інвалідності.

Проєкт здійснено за підтримки Посольства США в Україні.

ВГОІ “Велід”

  Категорія: