Інклюзивні послуги – взаємодія влади та громадськості. Зустріч у Звягельській громаді на Житомирщині

Інклюзивні послуги – взаємодія влади та громадськості. Зустріч у Звягельській громаді на Житомирщині
5 Червня 2024
Друкувати цю новину

04 червня 2024 року представники НАІУ завітали на Житомирщину, де в рамках проєкту «Інклюзивні реабілітаційні послуги», що реалізовується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», провели ознайомчу зустріч з представниками Звягельської територіальної громади. Захід відбувся за участі представників ОМС, закладів охорони здоров’я, а також регіонального представника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Зустріч відкрили міський голова Микола Боровець та заступниця міського голови Ірина Гудзь. Учасників ознайомлено із загальними аспектами надання реабілітаційних послуг; представлено Алгоритм проведення дослідження щодо надання медичних та реабілітаційних послуг в територіальних громадах; проведено обговорення проблемних питань щодо надання реабілітаційних послуг в територіальній громаді, а також проведено глибинне інтерв’ю з представниками ОМС.

Також відвідали КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради та обговорили питання доступності реабілітаційних послуг для людей з інвалідністю у громаді. 

Проведення заходу сприяло налагодженню діалогу з представниками проєктної громади, що в подальшому сприятиме злагодженій роботі всіх сторін над реалізацією завдань проєкту. 

Цей захід проводився Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України в рамках проєкту «Інклюзивні реабілітаційні послуги» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

#USAID #НАІУ #реабілітація #інклюзивні_реабілітаційні_послуги #інклюзивні_громади

  Новина має такі "мітки":
  Категорія: