АНОНС! Семінар «Соціальні послуги в громадах для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану»

АНОНС! Семінар «Соціальні послуги в громадах для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану»
21 Травня 2024
Друкувати цю новину

27-28 травня 2024 року Національна Асамблея людей з інвалідністю України (далі – НАІУ) проводить семінар «Соціальні послуги в громадах для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану».

Мета: вивчення досвіду Вінницької ГО «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» щодо організації послуг для дітей та молоді з інвалідністю на рівні громади, обмін кращими практиками.

Захід відбудеться на території Інклюзивного простору неформального навчання (Вінницька область, Вінницький район, Стрижавська територіальна громада, с Дорожнє, провулок Київський,  6-А).

 До участі запрошено представників/ць місцевих органів влади, національних та міжнародних інституцій, які опікуються питаннями осіб з інвалідності.

Під час заходу планується розглянути наступні питання: законодавчі акти, міжвідомча взаємодія, як ресурси та підстави створення соціальних послуг; кроки впровадження соціальних послуг в громаді на забезпечення потреб людей з інвалідністю; ресурси для забезпечення  соціальних послуг для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану; Соціальне партнерство; досвід громадських організацій осіб з інвалідністю.

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю (2-га фаза), який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму інвалідності (EDF) та Християнської місії незрячих (CBM).

#EDF#CBM#НАІУ