Чи можна залишитися в реанімації з рідною людиною?

Чи можна залишитися в реанімації з рідною людиною?
9 Квітня 2024
Друкувати цю новину
Питаєте – відповідаємо. Реанімації є відкритими для родичів чи знайомих пацієнтів. Вільний доступ затверджено наказом МОЗ ще у 2016 році. Зокрема:
  • Один відвідувач може бути біля пацієнта без обмежень по часу. Одночасно біля пацієнта може бути не більше двох людей.
  • Відвідувачем може бути будь-яка особа незалежно від родинних стосунків. Але ті, хто не є батьками пацієнта-дитини, мають право на допуск до реанімації лише за умови наявності усної згоди одного з батьків пацієнта-дитини або законних представників.
Водночас вільний доступ до реанімації передбачає дотримання певних правил. Детальніше про них за посиланням. ****** Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity.  Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів.