Допомога від USAID триває

Допомога від USAID триває
28 Березня 2024
Друкувати цю новину

Нещодавно команда кейс-менеджерів проєкту «Покращення реабілітаційних послуг в системі охорони здоров’я) на Житомирщині спільно з Житомирською обласною організацією УТОС роздали продуктові та гігієнічні сертифікати мережі АТБ членам організації.

За словами регіональної лідерки УТОС Ірини Смирнової: «Головне, щоб кожен, хто отримав сертифікат, мав можливість придбати для се6е необхідні продукти харчування та засоби особистої гігієни. Кожен продуктовий сертифікат вартує 1000 гривень, а гігієнічні – 900 гривень». Житомирські громади, де працюють активісти суспільного руху людей з інвалідністю отримують сертифікати вже протягом року.

Раніше сертифікати отримали люди з інвалідністю, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, люди старшого віку Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Чернівецької та Харківської областей.  Понад 400 людей вже отримали продуктові та гігієнічні сертифікати, та понад 800 скористалися послугами кейс-менеджменту в громадах.

Проєкт «Покращення реабілітаційних послуг в системі охорони здоров’я» реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Momentum Wheels for Humanity «Momentum».

Хочемо щиро подякувати нашим друзям та партнерам за тривалу підтримку та допомогу, разом до Перемоги!

**********

Публікація розміщена в рамках реалізації міжнародного проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я (SRSHS)», який реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України під керівництвом Momentum Wheels for Humanity (Momentum).

Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity. Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів.