Запрошуємо взяти участь у фотоконкурсі, який організує ПРООН на тему: «Творці змін у дії: розбудова інклюзивних, стійких громад».

Запрошуємо взяти участь у фотоконкурсі, який організує ПРООН на тему: «Творці змін у дії: розбудова інклюзивних, стійких громад».
25 Жовтня 2023
Друкувати цю новину

ЯКА МЕТА КОНКУРСУ?

Конкурс ПРООН має на меті відзначити стійкі громади, які залучають людей з інвалідністю, і продемонструвати роль людей з інвалідністю як ключових акторів змін у бік більш інклюзивного суспільства. Організатори хочуть відзначити спільноти, окремих осіб та організації, які роблять внесок у створення стійкого, інклюзивного та мирного суспільства, захищеного від ризиків і криз.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ?

Якщо Вас зацікавила пропозиція і Ви хочете взяти участь, то:

  • Участь відкрита для всіх, включаючи окремих осіб або організації. У вашому поданні має бути вказано вашу організацію, якщо це можливо.
  • Учасники віком до 18 років повинні отримати попередню згоду законних опікунів і підтвердити це під час заповнення анкети.
  • Плата за участь у конкурсі не стягується.

ЯКІ КРИТЕРІЇ ПРИЙНЯТНОСТІ ТА ЩО ВАРТО ПОДАВАТИ?

Аби взяти участь у конкурсі, учасники мають дотримуватися наступних правил:

Одна оригінальна фотографія у форматі RAW або високої роздільної здатності (300 dpi у форматі png або jpeg). Буде чудово, якщо учасники також зможуть надіслати  метадані фотографії, аби допомогти обліковим даним.

Короткий опис (бажано мати приблизно 100 слів) англійською мовою, вказати сцени/історії, її актуальності та зв’язок з темою.

!Погодьтеся з авторським правом! Декларацією про право власності на зображення та умовами конкурсу, які містяться у формі фотоконкурсу. У випадку заявників віком до 18 років погодьтеся, що надано дозвіл законних опікунів.

ЯКІ КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ ПЕРЕМОЖЦІВ?

Фотографії переможця судитимуть за наступними якостями:

  • Творчість
  • Актуальність
  • Якість
  • Репрезентація різноманітності

ВИБІР ПЕРЕМОЖЦІВ

Фіналістів буде повідомлено електронною поштою 23 листопада 2023 р. Їхні зображення фіналістів будуть показані на виставці цифрових фотографій під час першого в історії ПРООН заходу з адвокації зменшення ризику стихійних лих, включно з обмеженими фізичними можливостями, у Женеві ПРООН на честь святкування Міжнародної конференції 2023 р. День людей інвалідністю.

ПРИЗИ

Зображення фіналістів будуть показані на заході до Міжнародного дня людей з інвалідністю в Женеві, опубліковані у вигляді фоторозповіді на www.undp.org і рекламовані через соціальні медіа-платформи ПРООН.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ?

Якщо Вас зацікавила подія, заповнити форму учасника можна тут:

https://form.jotform.com/232834653093358

Якщо у Вас виникли запитання чи проблеми, будь ласка, зв’яжіться з організаторами по пошті:

claudia.lynch@undp.org

УВАГА! ДЕДЛАЙН ПОДАЧІ РОБІТ 16 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ

 

СУПРОВІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Правила конкурсу завантажте тут:

https://docs.google.com/document/d/1A52O9c7dHsLlL6LZX1ojHUk2us-JKnEI/edit?usp=sharing&ouid=117305951970447429634&rtpof=true&sd=true

Форму авторизації фотоконкурсу завантажте тут:

https://docs.google.com/document/d/1qPpZ_bdgy28SjgF0kEnWHyeonn7T8MS4/edit?usp=sharing&ouid=117305951970447429634&rtpof=true&sd=true

  Категорія: