Незламна – цикл мотиваційних статей

Незламна – цикл мотиваційних статей
1 Серпня 2023
Друкувати цю новину

«НЕЗЛАМНА» цикл статей про українських жінок та дівчат, що мотивують, захоплюють, надихають!!!

Війна… Скільки болю, скалічених доль, зруйнованих міст несе в собі це слово. Але для України це не просто слово. Не щось, про що пишуть на сторінках підручників з історії. Для нас –  це реалії сьогодення. Стадія шоку – давно минула. Ми навчились жити у ситуації повної невизначеності. Ми – неймовірно сильний  народ. З автентичною культурою та духом, який не скориться ніколи і нікому!

Наші чоловіки – «кіборги», які боронять та захищають нашу землю і майбутнє. Низько вклоняємось їм за це. Натомість ми – жінки є взірцем стійкості, ніжності, незламності, щодня своїми діями та молитвами наближаємо день нашої спільної перемоги!

З перших днів повномасштабного втручання, ми спостерігаємо таку єдність нашого народу, якої не було, мабуть, ніколи. Але, у цій війні є й «невидимі жертви»… А саме – люди з інвалідністю.

Насправді й до війни маломобільні групи населення зазнавали великі труднощі. Зараз, нажаль, стан речей погіршився у багато разів.

З метою підсилення життєстійкості та мотивації людей з інвалідністю, ми  відкриваємо серію публікацій циклу «Незламна», де будемо висвітлювати історії жінок з інвалідністю сильних духом.

Вже скоро на сторінках нашого сайту та соціальній мережі Facebook ви зможете познайомитись з ними.

Їхні принципи та життєва позиція надихають, а справи захоплюють на стільки, що хочеться встати й робити щось разом. Детально з історіями наших учасниць проєкту, з циклу «Незламна», ми будемо знайомити вас протягом чотирьох місяців.

І пам’ятайте: головне не стільки вміти оминати глухі кути, скільки вміти знаходити з них вихід!

 

#wphfund #НАІУ #UNSCR1325 #InvestinWomen #WomenRespond2Crises  #сучасний_погляд  #незламна

***************

Про Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF)

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF) – це єдиний глобальний механізм, створений виключно на підтримку участі жінок в процесах розбудови миру та безпеки, а також гуманітарної допомоги. WPHF, керований низкою представників громадянського суспільства, урядів та ООН, — це трастовий фонд за участі багатьох партнерів, який мобілізує терміново необхідне фінансування для місцевих організацій, очолюваних жінками, та працює разом із жінками на передовій заради побудова міцного миру. WPHF надав фінансування та підтримав спроможність понад 500 місцевих організацій громадянського суспільства, які працюють над питаннями порядку денного «Жінки, мир, безпека» та реалізують гуманітарну діяльність у 28 країнах світу, які постраждали від кризи.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF), але це не означає, що висловлені в ній погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об’єднаних Націй.