Гідна робота для осіб з інвалідністю є!

Гідна робота для осіб з інвалідністю є!
26 Вересня 2014
Друкувати цю новину

distancionnoe-obuchenie-invalidovПрацевлаштуватися на хороше місце роботи сьогодні не так просто. Особливо, якщо мова йде про людей з обмеженими фізичними можливостями. Однак, якщо до пошуку роботи підійти з усією відповідальністю, поставити перед собою мету, чіткий план дій, то можна досягнути досить непоганих результатів, особливо з допомогою служби зайнятості.

На черговому міні-ярмарку, який провели спеціалісти Бабушкінського районного центру зайнятості м. Дніпропетровська, особи з інвалідністю мали можливість ознайомитися з новими вакансіями для окремої категорії громадян. У міні-ярмарку вакансій взяли участь представники комунального підприємства «Дніпроводоканал», які запрошували на вакансії:

  • прибиральник службових приміщень;
  • обхідник водопровідно-каналізаційної мережі;
  • водій навантажувача;
  • палітурник документів.

У процесі спілкування безробітних проінформували: про умови роботи; про переваги та певні соціальні гарантії; про пільги при працевлаштуванні; про рівень заробітної плати та можливості кар’єрного зростання. Також увагу учасників заходу  було акцентовано на тому, що на підприємстві створюються індивідуальні умови для осіб з інвалідністю під персональні програми реабілітації.

Всі запрошені отримали контактну інформацію, адресу підприємства, а дехто одразу домовився про співбесіду  безпосередньо на підприємстві.

Дніпропетровський РЦЗ

  Категорія: