Дослідження стану та потреб підприємств громадських об’єднань осіб з інвалідністю в період війни

Дослідження стану та потреб підприємств громадських об’єднань осіб з інвалідністю в період війни
9 Грудня 2022
Друкувати цю новину

Національна Асамблея людей з інвалідністю України, Всеукраїнська Асоціація підприємств та працюючих осіб з інвалідністю України, Українське товариство глухих та Українське товариство сліпих за підтримки Європейського Форуму осіб з інвалідністю в рамках реалізації проєкту «Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю» проводять Дослідження стану та потреб підприємств громадських об’єднань осіб з інвалідністю в період війни.

Метою цього дослідження є збір інформації про поточний економічний стан соціальних підприємств, що засновані громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю та на яких працює понад 50 % осіб з інвалідністю.

Запрошуємо керівників та менеджерів зазначених підприємств заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/EvmzGTdDYMo7AxiTA до 10 грудня 2022 р. включно.

У такий спосіб Ви зробите свій вклад у розробку нових стратегій та політик щодо підтримки соціальних підприємств в Україні, збереження тисяч робочих місць осіб з інвалідністю, а також, можливо, і створення нових робочих місць.

Опрацьовані результати опитування будуть надіслані всім учасникам та відповідним органам державної влади, робочим групам й донорським організаціям.