Фестиваль творчості для дітей та дорослих з інвалідністю або особливістю розвитку

Фестиваль творчості для дітей та дорослих з інвалідністю або особливістю розвитку
17 Жовтня 2022
Друкувати цю новину

Фестиваль, який цьогоріч проходить онлайн, заради надання можливості талановитим людям з інвалідністю або обмеженнями життєдіяльності та здоров’я, презентувати власну творчість, широкому колу глядачів, територіальної громади міста Києва. Джерело

Київський міський центр соціальних служб оголошує про старт 31-го Фестивалю творчості «Повіримо у себе!»

Стати учасником заходу може будь-яка особа з інвалідністю, яка постійно проживає у м. Києві, або до 24.02.22 проживала, та на момент проведення фестивалю евакуювалась.

Цьогоріч захід проходитиме виключно в он-лайн форматі, що дає можливість доєднатись тим, хто проживає як в Україні, так і поза її межами.

Якщо ви бажаєте зробити добру справу

Триває збір коштів на “Подарунковий фонд” для переможців Фестивалю творчості “Повіримо у себе”. Необхідно зібрати 100 000 грн. За бажання ви можете приєднатися та зробити свій внесок. Для цього необхідно перейти за посиланням та внести бажану вами суму.

Організатори

За традицією організаторами фестивалю є Київський міський та районні центри соціальних служб, заклади комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю. Фестиваль проходить за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Он-лайн заявки приймаються до 01 листопада 2022 року

https://cutt.ly/hBRac1h

Важлива інформація! Заповнена анкета передбачає, що у Вас вже є готова творча робота (відеозапис, фотографія, файл, презентація) та Ви можете її надіслати організаторам. 

Щоб зробити внесок, необхідно перейти за посиланням:

https://cutt.ly/KBRxTxv

Фестиваль відбувається у 4-х творчих напрямках

  • «Сценічні жанри»
  • «Прикладне мистецтво»
  • «Сучасні технології»
  • «Літературна творчість»

У 5-ти вікових категоріях

  • «Діти» (до 10 років)
  • «Підлітки» (11 – 14 років)
  • «Юнацтво» (15 – 20 років)
  • «Молодь» (21 – 35 років)
  • «Дорослі» (від 36 років).

Один учасник має право заявити один номер/одну творчу роботу у кожну з номінацій Фестивалю – «Вокально-хорова», «Хореографія», «Інструментальна», «Виконавче мистецтво», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Нерукотворне мистецтво», «Аудіовізуальне мистецтво», «Модерація», «Комп’ютерна графіка та дизайн», та «Авторська поезія та проза». Максимально можлива кількість творчих продуктів від одного учасника – 11 робіт (кожна – в окремій номінації).

Програма Фестивалю відбувається у конкурсному форматі, з вибором переможців у кожній номінації, у кожній віковій групі.

  Категорія: