ВЗАЄМОДІЯ З МІЖНАРОДНИМИ ПАРТНЕРАМИ. ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ.

ВЗАЄМОДІЯ З МІЖНАРОДНИМИ ПАРТНЕРАМИ. ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ.
5 Липня 2022
Друкувати цю новину

Національна Асамблея людей з інвалідністю України розпочинає реалізацію нового проєкту  «Рятуймо разом» за підтримки ТОВ «Байєр» щодо підтримки людей з інвалідністю.

На минулому тижні відбулася перша організаційна онлайн-зустріч представників Секретаріату НАІУ з представниками компанії «Байєр» та визначено шляхи ефективної  реалізації запланованого проєкту.

Проєктом передбачено підтримка транзитних центрів тимчасового перебування для людей з інвалідністю, шляхом часткового фінансування послуг проживання, харчування та інших кризових послуг, зокрема транспортних перевезень, забезпечення засобами особистої гігієни людей з інвалідністю, членів їх сімей, дітей та людей похилого віку, які опинились у складних життєвих обставинах,  в тому числі у зв’язку з військовими подіями в України. Також передбачена підтримка 2 спеціалізованих інтернатних закладів комунальної власності в м. Києві. В цих установах  після евакуації з Донецької та Київської областей перебуває понад 600 осіб з важкими формами інвалідності та деменцією.

Німецька компанія «Байєр» – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства і є соціально та етично відповідальною. Майже 30 років здійснює свою діяльність в області покращення якості життя кожної людини та є часткою глобального концерну (Bayer AG) із штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина). Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. Діяльність компанії ґрунтується на дотримання принципів сталого розвитку. В Україні “Байєр” представлена такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів, аграрний підрозділ.

Сподіваємось, що реалізація розпочатого Проєкту допоможе багатьом людям з інвалідністю, дітям, людям похилого віку у такі складні для всієї країни часи! Дякуємо партнерам проєкту за підтримку!

Разом вперед до відновлення МИРУ та досягнення Цілей сталого розвитку в Україні!

  Категорія: