Робоча зустріч лідерів громадських організацій осіб з інвалідністю Житомирщини щодо спроможності та розвитку організацій

Робоча зустріч лідерів громадських організацій осіб з інвалідністю Житомирщини щодо спроможності та розвитку організацій
20 Червня 2022
Друкувати цю новину

17 червня відбулась перша робоча зустріч лідерів громадських організацій осіб з інвалідністю Житомирщини щодо спроможності та розвитку організацій. Захід організовано Житомирською обласною громадською організацією людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.».

Лідери громадського руху зібрались, щоб обговорити проблеми осіб з інвалідністю під час війни. Поділитись власним досвідом діяльності, проблемами, які долають щодня. Говорили про потреби членів організацій, про вирішення важливих питань життєдіяльності. Про підтримку і забезпечення осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю гуманітарною та іншими видами допомоги. Важливим питанням для багатьох травмованих і поранених є питання реабілітації створення місцевої бази для потребуючих.

Участь у заході також брали представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОДА, депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка, представник ТОВ Форвард – Орто Дмитро Дубовик.

Захід відбувся в рамках проєкту “Криза  в Україні: реагування та відновлення з урахуванням інвалідності”, який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму осіб з інвалідністю.

#НАІУ #EDF #CBMGlobal #допомога #Переможемо

#СТОЇМО #Не_словами_а_справами #війна_росії_проти_УКРАЇНИ