ІНКЛЮЗИВНІ НАВЧАЛЬНІ ВІКЕНДИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ЇХ РОДИН РОЗПОЧАТО

ІНКЛЮЗИВНІ НАВЧАЛЬНІ ВІКЕНДИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ЇХ РОДИН РОЗПОЧАТО
27 Вересня 2021
Друкувати цю новину

24 вересня 2021 року відбулось відкриття грантового проєкту “Інклюзивний навчальний вікенд для людей з інвалідністю та їх родин”, який впроваджує Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідінстю “Відкриті серця” спільно з Центром “Обрій” за фінансової підтримки Програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» компанії Bayer Україна.

Проєкт реалізується з метою покращення психо-соціального та фізичного здоров’я людей з інвалідністю та їх сімей в період пандемії, а також сприяння запобіганню вигоранню, налагодження нових каналів комунікацій, перезавантаження сімейних стосунків.

Участь у програмі візьмуть 16 сімей – учасників вікендів, які відібрані на конкурсній основі.

Під час восьми інклюзивних навчальних віке́ндів будуть проведені комукаційно-психологічні тренінги для батьків, комунікаційні, арт-терапевтичні майстер-класи для дітей та молоді з інвалідністю, а також сімейні майстер-класи приготування національних страв.

Учасники вікендів будуть проживати в Етнохатині, яка впорядкована в українському стилі та обладнана з усіма вимогами для комфортного перебування в ній людей з інвадністю.

  Категорія: