В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОГРАМИ «НАЦІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО – УЗГОДЖЕНА ДОСТУПНІСТЬ»

В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОГРАМИ «НАЦІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО – УЗГОДЖЕНА ДОСТУПНІСТЬ»
6 Серпня 2021
Друкувати цю новину

3 серпня 2021 року Секретаріатом ГС ВГО “Національна Асамблея людей з інвалідністю України” проведено онлайн-захід на платформі ZOOM для членів та партнерів НАІУ, на якому представлено Всеукраїнську програму «Національне партнерство – узгоджена доступність», що фінансується за рахунок коштів державного бюджету (за результатами конкурсу 2021, проведеного Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю).

Дана програма спрямована на активне залучення людей з інвалідністю, їх громадських організацій, як провідників та бенефіціарів інклюзивного розвитку до процесів прийняття державних рішень в питаннях доступності, консолідацію та партнерство між всіма заінтересованими сторонами, як державного так і громадського сектору та здійснення виконання статті 9 Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю.

На заході були представлені питання актуальності проєкту, визначено мета та завдання, план реалізації, прогнозовані результати.

РОБОТА ТРИВАЄ!

Запрошуємо членів та партнерів НАІУ долучатися до реалізації програми «Національне партнерство – узгоджена доступність» та брати участь у відповідних заходах, пов’язаних з її виконанням.

  Категорія: