Анонс. Круглий стіл «Чи доступною була освіта для дітей з ООП та інвалідністю в Маріуполі та Маріупольському районі протягом локдаунів?»

Анонс. Круглий стіл «Чи доступною була освіта для дітей з ООП та інвалідністю в Маріуполі та Маріупольському районі протягом локдаунів?»
17 Червня 2021
Друкувати цю новину

18 червня  2021 р. у приміщенні ГО Міський клуб «Повірь у себе» відбудеться круглий стіл «Чи доступною була освіта для дітей з ООП та інвалідністю в Маріуполі та Маріупольському районі протягом локдаунів?», який організовують ГО «Громадська організація Міський клуб «Повірь у себе» та Всеукраїнський форум «Батьки за раннє втручання».

Захід проводиться ГО Міський клуб «Повірь у себе», яка виступає партнером ГО «Соціальна синергія» у реалізації проєкту «Рівний доступ до освітніх і розвиткових послуг в Україні в контексті поширення COVID-19», що впроваджується в партнерстві з Всеукраїнським форумом «Батьки за раннє втручання» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

В рамках проєкту в м. Маріуполь та Маріупольському районі було проведено опитування батьків, представників закладів освіти та соціального захисту щодо кращих практик впровадження дистанційного навчання (надання освітніх послуг) для дітей з ООП та інвалідністю в умовах COVID-19. Відповідне опитування в рамках проєкту проводилося по всій території України і його результати будуть представлені найближчим часом, але вже сьогодні ми знаємо, що в м. Маріуполь та Маріупольському районі були реалізовані кращі практики впровадження дистанційного навчання в різних закладах.

Під час проведення круглого столу  учасники з числа соціальних працівників, представників інклюзивно-ресурсних центрів, закладів освіти, які надають послуги дітям з ООП та інвалідністю (дошкільні, шкільні та позашкільні заклади), активісти батьківських ГО обговорять кращі практики дистанційного навчання дітей з ООП та інвалідністю, а також приклади успішної міжвідомчої взаємодії у випадку, коли родина потрапляє в СЖО, а також те, як на надання медичних, соціальних та освітніх послуг дітям з інвалідністю та їх родинам вплинула пандемія COVID-19, в тому числі на прикладі результатів загальнонаціонального дослідження щодо доступності освітніх та розвиткових послуг для дітей різних соціальних груп, з різним рівнем необхідної підтримки та в різних населених пунктах (селі, містечку, місті тощо).

Початок заходу  о 13:00 годині.

Місце проведення:

Офлайн – пр. Будівельників, 85а, приміщення ГО Міський клуб «Повірь у себе».

Онлайн – на платформі Zoom за посиланням https://zoom.us/j/97365270824

Учасники:

  • Національний координатор Всеукраїнського форуму «Батьки за раннє втручання» Олена Скрипко.
  • Голова ГО «Міський клуб «Повірь у себе» Олена Кравченко.
  • Директорка Міського центру соціальних служб сім’ї та молоді м. Маріуполя Любов Гальченко.

За додатковою інформацією звертайтеся до Олени Кравченко  м.т. 0672612579, kravchenko.pover@gmail.com

 

  Категорія: