Мріємо та діємо: розвиваємо молодіжний рух осіб з інвалідністю

Мріємо та діємо: розвиваємо молодіжний рух осіб з інвалідністю
23 Березня 2021
Друкувати цю новину

Національна Асамблея людей з інвалідністю України визначила для себе одним із головних напрямків діяльності в 2021 році розвиток молодіжного руху серед осіб з інвалідністю.

Одним із пріоритетів  стане участь молоді з інвалідністю у підготовці та прийнятті рішень із питань державної молодіжної політики, співпраця з органами влади на місцевому та всеукраїнському рівнях, розвиток громадських організацій осіб з інвалідністю, написання та реалізація соціальних проєктів тощо.

Також діяльність буде спрямована на створення сприятливого середовища, в якому всі учасники матимуть можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення для розвитку країни.

Для формування нових молодіжних громад та підвищення активності серед молоді з інвалідністю в цілому, НАІУ розпочало пошук шляхів партнерства з міжнародними організаціями, що працюють в цій сфері.

  

 

 

 

 

Минулого тижня відбулася зустріч з представниками міжнародної організації IREX, з метою обговорення реалізації однієї з Програм UNITY.  

Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю, представники ГОІ з Чернівців, Миколаєва, Полтави, Кропивницького, Черкас, Києва  та інших регіонів висловили свої ідеї та побажання з приводу розвитку молодіжного підприємництва, посилення участі у прийнятті рішень в громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилення потенціалу української молоді з інвалідністю.

  Категорія: