Від ідеї до проєктної заявки

Від ідеї до проєктної заявки
20 Жовтня 2020
Друкувати цю новину

Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді  «Паросток» реалізує проєкт «Кроки до інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні», який реалізовується за підтримки Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за кошти державного бюджету.

У рамках даного проєкту з 1 по 3 жовтня 2020 року було проведено першу Всеукраїнську онлайн Школу інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень), до навчання в якій долучилися представниці та представники інститутів громадянського суспільства людей з інвалідністю з Київської, Чернівецької, Запорізької та Вінницької областей. Під час навчання учасники та учасниці ознайомилися з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від донорів, що присутні в Україні; також ознайомилися з основами організаційного розвитку громадських організацій.

Друга Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) відбулася з 8 по 10 жовтня 2020 року. У Школі взяли участь представниці та представники громадських організацій людей з інвалідністю з Львівської, Одеської, Вінницької та Київської областей.

Третя Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) відбулася з 15 по 17 жовтня 2020 року.

Ще відбудеться 6 онлайн Шкіл для представників/представниць громадських організацій осіб з інвалідністю.

Четверта Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) буде проходити з 21 по 23 жовтня 2020 року. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1e_JFiqJD7cf8OLuF3-CGNwjiFffN00oujf23QGhKfdY/edit

Запрошуємо громадські організації людей з інвалідністю долучатися до навчання.

Контакти для зв’язку і відповідей на запитання: +38(067)109-69-98 Олена Смірнова, avvsmirnova@gmail.com

Голова правління Саранча Ірина

  Категорія: