До Всесвітнього дня боротьби з інсультом – буклет «Фізична терапія після перенесеного інсульту»

До Всесвітнього дня боротьби з інсультом – буклет «Фізична терапія після перенесеного інсульту»
29 Жовтня 2020
Друкувати цю новину

В Україні не ведеться централізований збір даних і точна кількість інсультів щороку не відома, але згідно з прогнозами дослідження (Global Burden of Disease Study) кожний третій українець старший за 25 років протягом життя зіткнеться з інсультом, на цьому наголошує й Українська асоціація боротьби з інсультом.

Що під силу фізичній терапії у відновленні людей, які перенесли інсульт? Коли і як довго потрібно займатися фізичною терапією, щоб досягнути результатів? Та на які результати можна розраховувати? Про все це докладніше в нашому новому буклеті, який ми присвятили реабілітації після перенесеного інсульту.

Якщо у вас є проблеми з функціональним рухом, що обмежує виконання щоденної діяльності – ви є потенційним клієнтом фізичного терапевта!

 

Завантажити буклет  Ви можете за посиланням.

Для осіб з порушенням зору ми підготували озвучену версію буклету. Завантажити аудіофайл у форматі MP3 можна за посиланням.

 

 

Проведення просвітницької кампанії стало можливим завдяки участі НАІУ у міжнародному проєкті «Зміцнення реабілітаційних послуг у системах здоров’я», який реалізує UCP Wheels for Humanity (UCPW) за підтримки Української Асоціації фізичної терапії (УАФТ), Всесвітньої конфедерації фізичної терапії (ВКФТ) і Республіканського медичного коледжу Таджикистану (РМК), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

  Категорія: