Інклюзивний день

Інклюзивний день
2 Червня 2020
Друкувати цю новину

Інклюзивний день

Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» продовжує знайомити вас з серією відеоматеріалів для педагогів, батьків, студентів, викладачів, тренерів, громадських діячів та інших зацікавлених осіб.

У запропонованих сюжетах продовжено розмову про один день з життя дітей з особливими освітніми потребами, їхніх батьків, педагогів, друзів.

Запропоновано до вашої уваги Фільм 3 «Діти приходять до школи», Фільм 4 «Підготовка до уроку», Фільм 5 «Удосконалення освітнього середовища», які розміщено за посиланням http://ussf.kiev.ua/activeproject/49/.

Сюжетні лінії фільмів перенесуть вас у різні куточки світу. Побут і освітній процес, стосунки й підтримуючі заходи, середовище і планування – все, що забезпечує надійну основу для інклюзивної практики.

«Крок за кроком» висловлює щиру подяку закладам освіти міст Києва, Вінниці, Львова, смт. Біляївка Одеської області та батькам дітей з особливими освітніми потребами за можливість зйомки сюжетів для фільмів.

Всі матеріали розроблено Британською організацією Enabling Education Network (Мережа можливості для освіти). Українським партнером є Всеукраїнський фонд «Крок за кроком».

Фільми з українськими субтитрами. Для вашої зручності ми подаємо повний текст субтитрів.

У ваші професійній діяльності матеріали можуть бути використані за умови зазначення наступного посилання Published by Enabling Education Network (EENET) www.eenet.org.uk

Всеукраїнський фонд «Крок за кроком»

  Категорія: