Проєкт «Досвід особливого батьківства»

Проєкт «Досвід особливого батьківства»
12 Березня 2020
Друкувати цю новину

Проєкт «Досвід особливого батьківства»

Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» реалізовує проект «Досвід особливого батьківства» у рамках реалізації Проекту «Конкурс грантів “Світлі вчинки” за фінансової підтримки Благодійної організації Благодійний фонд «Подільська громада».

07 березня 2020р. ГО «Паросток» здійснила рекреаційну подорож до м. Бердичів для 30 осіб з числа батьків дорослих осіб з інвалідністю із важкими порушеннями опорно-рухового апарату та інтелектуальними порушеннями та їхніх дітей та провела навчально-просвітницьку зустріч з батьками осіб з інвалідністю, фахівцями та духовним опікуном о. Петром на базі Благодійної організації «Кармель» з метою обміну досвідом щодо підтримки на рівні громади дорослих осіб з інвалідністю із важкими порушеннями опорно-рухового апарату та інтелектуальними порушеннями.

Проєкт «Досвід особливого батьківства»

Ми мали час на обмін досвідом, відвідали музей Аденауера Конрада та костьол св. Варвари, у якому вінчався Оноре де Бальзак, та історичний музей м. Бердичива.

Особливе батьківствао – це щоденна боротьба за право дитини бути такою, як вона є, віра в її маленькі кроки та надія на кращій завтрашній день, це посвята себе іншій людині.

Дякую вам, особливі батьки, за дар вашого життя, за безцінний досвід, який змінює цей світ.

Проєкт «Досвід особливого батьківства»

Ірина Саранча

  Категорія: