Українські стрілки повертаються додому з першим місцем кубку світу

Українські стрілки повертаються додому з першим місцем кубку світу
31 Липня 2019
Друкувати цю новину

Паралімпійський кубок світу з кульової стрільби, що проходив з 22 липня 2019 року в м. Осієк, Хорватія і в якому взяли участь понад 220 спортсменів з 48 країн світу, дійшов кінця. За підсумками останнього дня змагань  – 30 липня – національна збірна команда України здобула ще два срібла у вправах: R10 (стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м стоячи, клас SH1, змішані команди) – друге місце у Дорошенко Андрія та Щетнік Ірини. Р6 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 м, клас SH1, змішана команда) – друге місце у Денисюка Олексія та Ляху Ірини.

Трансляції змагань кубку світу наживо на веб-сторінці: https://m.paralympic.org/shooting

Таким чином, за підсумками шести змагальних днів кубку світу наша команда виборола перше командне місце за кількістю медалей – 17, з яких 5 золотих, 9 срібних та 3 бронзові, та друге місце за якістю медалей. Команда Індії здобула на одне золото більше.

Вітаємо з з потужним результатом українських паралімпійців на цьому кубкові світу з кульової стрільби, що став важливим етапом перед наступним чемпіонатом світу з кульової стрільби, що пройде у жовтні в Сіднеї, Австралія та буде вагомим кроком нашої команди до Токіо-2020. Ми разом  зі спонсорами та партнерами Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України – компаніями lifecell та ВОЛЯ – бажаємо гарної підготовки команді! Все буде Україна!

www.new.paralympic.org.ua

  Категорія: