У Донецькій області відбудеться Другий Всеукраїнський відкритий конкурс мужності серед чоловіків на інвалідних візках «Мужність без обмежень – 2019»

У Донецькій області відбудеться Другий Всеукраїнський відкритий конкурс мужності серед чоловіків на інвалідних візках «Мужність без обмежень – 2019»
25 Липня 2019
Друкувати цю новину

У Донецькій області відбудеться Другий Всеукраїнський відкритий конкурс мужності серед чоловіків на інвалідних візках «Мужність без обмежень - 2019»

З 28 липня по 2 серпня 2019 року у м. Краматорськ відбудеться Другий Всеукраїнський відкритий конкурс мужності серед чоловіків на інвалідних візках «Мужність без обмежень – 2019».

Організаторами конкурсу виступають Донецька обласна державна адміністрація, Донецька обласна організація людей з інвалідністю та Центр комплексної реабілітації для людей з інвалідністю «Донбас».

Мета конкурсу – створення позитивного образу людей з інвалідністю в суспільстві, привернення уваги громадськості до питання необхідності створення доступного середовища, соціальна інтеграція чоловіків з інвалідністю.

Учасники конкурсу – 10 чоловіків з різних областей України: Донецької, Волинської, Харківської, Одеської, Житомирської та Київської.

Конкурсні змагання триватимуть з 28 липня по 01 серпня в Саду Бернацького – єдиному місці у Краматорську, де інфраструктура повністю відповідає вимогам доступності для маломобільних категорій населення.

Фінал конкурсу відбудеться 2 серпня в «Авангард Холі». Учасникам конкурсу потрібно показати свою майстерність у дартсі, фігурному водінні на візках, альпінізмі, перегонах на візках. Усіх учасників чекають подарунки і сюрпризи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Захід дозволить чоловікам, що пересуваються на візках відчути себе справжніми воїнами, захисниками, розкриє їх мужність і додасть впевненості у собі.

Донецька ОДА

  Категорія: