Вчені назвали людей з аутизмом найбільш об’єктивними людьми на Землі

Вчені назвали людей з аутизмом найбільш об’єктивними людьми на Землі
8 Травня 2019
Друкувати цю новину

Вчені назвали людей з аутизмом найбільш об'єктивними людьми на ЗемліАнглійські вчені зробили висновок про те, що людина з розладами аутистичного спектру має найбільш об’єктивну серед інших людей точку зору. При прийнятті остаточних рішень такі люди не беруть до уваги емоційний бік, тому що мають іншу структуру мислення.

Було проведено безліч великих досліджень, спрямованих на те, щоб визначити, як працює головний мозок людини з аутизмом. Як виявилося, структура мислення людей з аутизмом відрізняється від структури мислення звичайних людей. Вони можуть найбільш ефективно оцінювати складні життєві питання. При прийнятті екстрених рішень люди з аутизмом не беруть до уваги емоційний стан.

Раніше стверджувалося, що людям з аутизмом не підвладне рішення математичних задач. Однак проведені випробування показали, що увага людей з аутизмом є найбільш сконцентрованою.

Завдання, поставлене перед людьми з аутизмом, які брали участь у дослідженні, полягало в грі на тоталізаторі: у разі виграшу вони повинні були повернути частину виграних коштів. Несподіваним стало те, що це завдання учасники виконали повністю.

Е-news

  Категорія: