НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів

НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів
25 Березня 2019
Друкувати цю новину

На опрацьовування до Національної Асамблеї людей з інвалідністю України надійшли нормативно-правові документи від відповідних органів виконавчої влади. Після здійснення експертизи та обговорення з громадськими організаціями НАІУ погоджує їх без зауважень.

  1. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України – проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження порядку формування, ведення та доступу до Єдиного державного реєстру випадків домашнього насильства та насильства за ознакою статі».
  2. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики – проєкт наказу Мінсоцполітики “Про встановлення граничної вартості путівки (ліжко-дня) у 2019 році”.
  3. Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України – проєкт наказу Міністерства освіти і науки України “Про затвердження Типового положення переліку корекційних засобів навчання для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних групах закладів дошкільної освіти”.

Запрошуємо громадські організації людей з інвалідністю бути більш активними щодо обговорення нормативно-правових документів. Надсилайте свої пропозиції на адресу Секретаріату НАІУ або на електронну адресу: office-naiu@ukr.net

  Категорія: