Відбулося засідання Національної Політичної платформи раннього втручання

Відбулося засідання Національної Політичної платформи раннього втручання
28 Серпня 2018
Друкувати цю новину

21 серпня 2018 року у клубі Кабінету Міністрів України відбулося засідання Національної Політичної платформи раннього втручання під головуванням заступника Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної.

На заході були присутні високопосадовці та фахівці з раннього втручання, які спільно працюють над створенням та вдосконаленням системної послуги РВ в Україні.

З приводу проведеної роботи виступили Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич, заступник міністра охорони здоров’я Ольга Стефанишина, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Наталія Ситнікова, Директор Фундації “Soft Tulip” Королівства Нідерланди Ерік Блюмкольк, координатор проєкту Twinning Клара Леймоні, член правління Європейської Асоціації Раннього Втручання “Eurlyaid” Ноор ван Лоен, представники 4-х пілотних регіонів (Одеської, Закарпатської, Харківської та Львівської областей) та представники батьківського руху “Батьки за раннє втручання в Україні”.

На заході було проведено аналіз досягнень у пілотних регіонах за останні 1.5 роки та висвітлено проблемні питання у розвитку послуги.

Було також представлено розроблений експертами проєкту Twinning онлайн-модуль для визначення потреби щодо послуги раннього втручання в пілотних регіонах.

  Категорія: