Сімейне свято-акція на підтримку грудного вигодовування

Сімейне свято-акція на підтримку грудного вигодовування
30 Липня 2018
Друкувати цю новину

Сімейне свято-акція на підтримку грудного вигодовування

Громадська організація «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України» запрошує вас взяти участь у сімейному святі-акції на підтримку грудного вигодовування! Ми чекаємо всю вашу родину: вагітні пари, татусів і мам з малечами, діток до 7-9.

Захід відбудеться в рамках Всесвітнього тижня грудного вигодовування за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Київського міського моніторингового центру підтримки грудного вигодовування.

Всесвітній Тиждень грудного вигодовування – це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу в перший тиждень серпня. Ініціатором акції виступає неурядова міжнародна організація «Всесвітній Альянс за Грудне Вигодовування» (WABA).

У 2018 році тема Всесвітньої Тижня грудного вигодовування звучить так: «ГОДУВАННЯ ГРУДЬМИ – ОСНОВА ЖИТТЯ».

Мета заходу: привернути увагу суспільства та наголосити на важливості підтримки грудного вигодовування на всіх рівнях: родини, гродмади, системи охорони здоров’я, роботодаців, суспільства та держави. Створити дружню, підтримуючу атмосферу для жінок, які годують грудьми, та їх родин.

Чекаємо вас 5 серпня, 11:00-19:00, в парку ім. Шевченко.

На святі буде організовано 2 лекційні локації, де будуть проходити лекції та семінари для вагітних жінок, годуючих мам та членів їх сімей. Напрямки найрізноманітніші: від вагітності та пологів, до здоров’я малюка. Але ключові лекції, звичайно ж, будуть присвячені грудному вигодовуванню! На святі половина лекцій будуть супроводжуватись перекладом на жестову мову.

На святі також буде чим розважити молодших членів сім’ї – ми організовуємо майданчик для дітей, де буде грати весела музика, пройдуть різноманітні конкурси, танці, хороводи та буде можливість прийняти участь у майстер-класах.

Крім того, на сцені відбудеться традиційне дефіле одягу для вагітних та годуючих мам! А ще будуть розіграші від партнерів свята, вікторини та подарунки.

Організатори заходу готують багато цікавого, про що ви можете дізнатися більш детально на сайті події:

http://wbw.breastfeeding.org.ua/

Всі заходи свята є безкоштовними!

До зустрічі на святі!

  Категорія: